19 november: Reni & Elisa in de Vredehorst

Zondag  19 november komen op uitnodiging van Gospel Music Hoogeveen Reni & Elisa met begeleidingsband naar de Vredehorst. In Hoogeveen zijn ze na hun succesvolle optredens in de afgelopen jaren geen onbekenden meer. Landelijk behoren ze al enige jaren tot de top van de “Gospel wereld ” De laatste jaren zijn ze de stuwende krachten achter de realisatie van de jaarlijkse opwekking CD en zijn ze actief op de jaarlijkse pinksterconferentie in Biddinghuizen.

 

Reni & Elisa, een muzikaal echtpaar, hebben als passie mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in onze relatie met God, waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt. Hun optredens zijn warm en bemoedigend.

 

Inmiddels  hebben Reni & Elisa 6 CD’s uitgebracht. De songteksten zijn te vinden op hun site www.renienelisa.nl   Al hun liedjes zijn Nederlandstalig, veelal door hun zelf geschreven maar ook door bekende schrijvers als Elly en Rikkert Zuiderveld en Marcel Zimmer.

De sfeer van de liedjes is te vergelijken met de hartverwarmende relaxte popmuziek in de stijl van Marco Borsato e.a.

 

Deze avond zullen Reni & Elisa aangevuld met professionele muzikanten de gehele dienst verzorgen. Naast het muzikale deel nemen ze ook het meditatieve gedeelte voor hun rekening. De avond is uitermate geschikt voor jongeren en hun familieleden. Komt allen en neem vrienden, buren en kennissen mee.

Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid voor ontmoeting.

Iedereen is van harte welkom op  zondag 19 november om 19.00 uur in de Vredehorst. Er wordt geen entree gevraagd, wel wordt er gerekend op een goede collecte.

Reageren is niet mogelijk