Annulering uitvoering Musical Kaïn – toegangskaarten

In maart 2020 zouden de uitvoeringen zijn van musical Kaïn. Helaas kon dit op het laatste moment niet doorgaan. Ontzettend jammer, we waren er helemaal klaar voor. Graag hadden we u een nieuwe alternatieve datum aangeboden maar vooralsnog is dit niet mogelijk. Bovendien zullen wij eerst ook weer flink moeten repeteren gezien het verstrijken van de tijd. Om iedereen duidelijkheid te geven, hebben we als productieteam besloten de uitvoering van Musical Kaïn te annuleren. Of en hoe we eventueel de draad weer oppakken zullen we in een later stadium beslissen.

Onze hartelijke dank aan iedereen die voornemens was naar de uitvoering te gaan en een kaart heeft gekocht. De gekochte toegangskaarten kunt u eventueel retourneren en daarvoor het aankoopbedrag via uw bankrekening terugkrijgen. Mocht u uw aankoopbedrag (in verband met de kosten die wij al gemaakt hebben) willen doneren aan de musicalgroep/ kerk dan zouden we daar natuurlijk ook heel erg blij mee zijn.

Als u het aankoopbedrag terug wilt ontvangen kunt u uw toegangskaart(en) vóór 1 december in de brievenbus doen bij:

Harry Huisjes
Dravik 26
7908 RH  Hoogeveen

Vermeldt u hierbij uw:

* naam
* IBAN nummer
* tenaamstelling van uw rekening

Indien u de kaarten vóór 1 december niet heeft ingeleverd gaan we ervan uit dat deze omgezet mogen worden in een donatie. Hiervoor onze hartelijke dank.

 

Vriendelijke groeten namens het productieteam,

 

Geert Jansen en Caroline van Haeringen

musicalsdeweide@outlook.com

Reageren is niet mogelijk