De Protestantse Wijkgemeente De Weide is op zoek naar: Oproepkracht(en) – hulpkoster in de Vredehorst

Is gastvrijheid jou op het lijf geschreven en heb je een zelfstandig werk- en denkniveau, een representatieve uitstraling en communicatieve vaardigheden? Dan is deze baan beslist iets voor jou!

Ervaring in de horeca is een pré, Als medewerker ben je – samen met je collega’s – het gezicht van onze wijkgemeente en het aanspreekpunt voor kerkleden en andere bezoekers. Je bent proactief voor een positieve exploitatie van het kerkgebouw. Je overlegt de dagelijkse lopende zaken met de koster/beheerder.

Werkuren in overleg, bij voorkeur op; Maandag, dinsdag en vrijdagmiddag.

Bij drukte verwachten wij dat je ook bereid bent om op andere dagen te assisteren, mogelijk ook s ’avonds. Daarnaast doe je één keer per maand kosterdienst tijdens de kerkdienst op zondag van 08.30 tot 13.00 uur.

Totaal aantal werkuren tot 20 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die lid is van de Protestantse Gemeente Hoogeveen. Wij bieden voor deze aantrekkelijke baan een passende vergoeding.

Geïnteresseerd? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berto van der Vis van het College van Kerkrentmeesters berto@bcvdvis.nl of een whatsappberichtje naar 06-53281012.

Je kunt je sollicitatie met CV  – voor eind april 2024 – sturen aan Henny Flens, koster van de Vredehorst ag.flens@planet.nl of telefonisch contact opnemen 0528 273966.

 

Reacties zijn gesloten.