Eten in de Herberg

Het is prachtig weer als ik dit stukje schrijf, je krijgt gewoon de lentekriebels.
De volgende Eten in de Herberg is op woensdag 20 maart.
We gaan dan naar het Limburgse heuvelland. Op het menu staat namelijk Zoervleisch met Frites. Een typisch Limburgs gerecht. En toch weet geen enkele Limburger waarom dat zo is. Zoervleisch/zuurvlees bestaat als recept al zo lang, dat niemand zich meer afvraagt hoe dit gerecht in de provinciale keuken terecht is gekomen. Iedere Limburger die buiten Limburg woont, heeft er nu en dan heimwee naar, dat wel. Kom proeven en waan u in Limburg.

De Herberg is open om 18.00 uur. We beginnen met een hapje en een drankje.
Daarna zoervleisch met frites en natuurlijk ontbreekt het nagerecht niet. Voor deze maaltijd betaalt u 6 euro per persoon. Wilt u gepast betalen? U kunt zich van maandag11 maart tot en met vrijdag 15 maart opgeven bij Claudette Drost, 0528-274026 of door een mailtje te sturen naar cl.drost@planet.nl. Wacht niet te lang met opgeven om teleurstelling te voorkomen.
Let op: Eten in de Herberg op woensdag 17 april wordt verplaatst naar woensdag 24 april!
Namens de Herbergiers, hartelijk welkom,
Claudette Drost

Reageren is niet mogelijk