Gemeentezondag succesvol

Vanmorgen, 12 januari, was er de gemeentezondag. Deze keer niet op een woensdag na dankdag. Centraal stonden drie voetbaltrainers die symbool stonden voor 3 soorten kerkdiensten. Liturgisch, traditioneel en evangelisch. Elk bij een soort trainer passend. Toch zijn het allemaal goede trainers. 
Wat dat betreft zijn we als gemeente veelkleurig. Toch zijn we verbonden met elkaar wat symbool stond door de bollen wol die door de kerk vlogen en waarin duidelijk werd dat we allemaal, ondanks onze verschillen, toch verbonden zijn. Misschien ook wel symbolisch is dat we zo met elkaar verbonden zijn, dat we na de dienst zelfs niet meer uit elkaar zijn te halen……
De gemeente ging uiteen naar verschillende zalen om op te schrijven wat er het eerste bij je opkomt qua kenmerk bij traditionele diensten, liturgische diensen en evangelische diensten. Op het laatst schreven we op wat ons bindt. Het samen gemeente zijn in naam van God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest bleek in veel gevallen de overeenkomst. 

Hieronder vindt u een fotocollage.

Reageren is niet mogelijk