Gezocht: gemeenteleden die kunnen helpen bij Feest van de Geest

Het project Feest van de Geest wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Wijkgemeente De Weide doet opnieuw mee. Dit landelijke kerk- en kunstproject is een inspirerend evenement waarbij professionele kunstenaars vanuit het Pinksterfeest een verbinding maken met de hedendaagse kunst. In de Vredehorst exposeren Niesje Metselaar en Anneke van Venrooy. Het thema is ‘Levensadem’.

Het evenement vindt plaats vanaf Hemelvaart tot en met Pinksteren. De kerken – waaronder de Vredehorst – zijn van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei en vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Gezocht: gemeenteleden die willen helpen

Om het evenement in de Vredehorst soepel te laten verlopen, zoeken we gemeenteleden die kunnen helpen met het ontvangen en te woord staan van bezoek, en het schenken van koffie en thee. Laat u zich inspireren door dit project en help mee! U kunt zich aanmelden bij Bé Geurtsen, via (0528) 277 746 of geurtsen-wissink@home.nl.

Achtergrond

Het evenement Feest van de Geest is een landelijk project. In de gemeente Hoogeveen doen – naast de Vredehorst – de Oosterkerk en de Hervormde Kerk in Hollandscheveld mee. In Midden- en Zuidoost- Drenthe participeren in totaal dertien kerken met negentien kunstenaars. Meer informatie vindt u op www.feestvandegeest.nl.
Bé Geurtsen

Reageren is niet mogelijk