Aanmelden Running Dinner

Zet een streep in je agenda: het Running Dinner komt er weer aan! Zaterdag 2 november 2019 is het zo ver. Het Running Dinner is een maaltijd waarbij we in beweging komen en mensen ontmoeten. Voor-, hoofd- en nagerecht worden op verschillende adressen (bij gemeenteleden thuis) genuttigd. We starten om 17.00 uur gezamenlijk met een eetlustopwekkend drankje en hapje in de Vredehorst. Daarna waaiert iedereen uit. Tijdens de maaltijd komen er vanzelf goede verhalen op tafel. Voor het gevarieerde toetjesbuffet komen we weer terug in de Vredehorst.

Jongeren vanaf een jaar of 12 zijn ook van harte welkom om mee te doen aan het Running Dinner. We gaan deze keer een of meer aparte jongerengroepen vormen. Dus trommel je vrienden op en doe mee!

Wanneer je gastheer of gastvrouw wilt zijn, geef dan bij het aanmelden aan of je een voorgerecht of een hoofdgerecht wilt maken. En je adres is ook handig. Wanneer je speciale dieet- of andere wensen hebt, horen we dat graag.

Aanmelden voor het Running Dinner kan tot 7 oktober 2019 via ontmoetingen@pwgdeweide.nl of via het aanmeldformulier in het Informatieboekje.

Reageren is niet mogelijk