Inzameling zondag 28 november.

1e Inzameling:
Vandaag start het Adventsproject van Kerk-in-Actie “Geef licht”. Geef licht aanvluchtelingenkinderen in Griekenland!
Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, aan medicijnen, aan sanitaire voorzieningen. En misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Het mini-magazine dat zondag in de kerk is uitgereikt wordt geeft veel informatie.
Vier kinderen stellen zich voor deze 28 dagen van Advent. Hun verhalen vormen een slinger die kan helpen ze niet te vergeten.
De eerste diaconale collecte is vandaag voor dit doel. Elke zondag van Advent staat er bij de uitgang óók een doos waarin u na de kerkdienst ’s morgens en na het avondgebed nóg een bijdrage kunt doen. Alle beetjes helpen!
U kunt meer lezen over dit project in het mini-magazine (deze is in de kerk te verkrijgen) en in de Kerkentrommel. Daar leest u ook hoe u uw bijdrage kunt overmaken.

2e inzameling: Bloemen Elke week gaan er bloemen naar iemand uit onze gemeente als bemoediging, beterschap of felicitatie.

3e inzameling: Kerk

In de kerk staan achter in de zaal bij de uitgang de collectezakken.

Digitaal gaat de inzameling gaat het gemakkelijkst door gebruik te maken van de App Appostel.
U kunt de app Appostel voor uw telefoon of tablet downloaden in de Apple Appstore of de Google Playstore.
U kunt collectegeld ook overmaken op reknr. NL56RABO0373735391 tnv Diaconie Protestantse Gemeente t.n.v. “Collecte 28 november”.

Reageren is niet mogelijk