Jongeren4ing 2.0 zondag 8 oktober 09:30

Kom jij ook?

Jongeren4ing 2.0
Vanaf oktober willen we ook weer starten met de jongeren4ing. We willen het echter wel over een nieuwe boeg gaan gooien! Nieuw programma, andere vorm voor 12+ & 16+ jongeren. We beginnen nog wel om 09:30 in de kelder. Maar starten met ontbijt! Kun je toch iets langer in bed blijven liggen! De eerste jongeren4ing is op zondag 8 oktober.
Misschien is de jongeren4ing voor je nieuw. Misschien ben je in het verleden wel eens geweest en vond je het niet zo je ding… We zouden je uit willen dagen om een of twee keer te komen om te kijken wat je ervan vindt en er samen iets moois van te maken. We willen een moment creëren waar we elkaar kunnen ontmoeten op een ontspannen manier en samen iets leren over God. Elkaar beter leren kennen doormiddel van een filmpje, een goed gesprek, een opdracht of quiz. We zouden het erg tof vinden als je komt en neem gerust iemand mee!
Aan ouders van onze 10ers: in het komen van jongeren zijn we jullie hard nodig! Stimuleert u/jij je tiener om te gaan? Ook als uw/jullie kerkgang minder frequent is (geworden) We zijn jullie aanmoediging en stimulans ontzettend nodig! Helpt u?

Reacties zijn gesloten.