Kerstnachtdienst 22.00 uur: I´m dreaming of a white christmas

Op maandag 24 december begint om 22.00 uur in de Vredehorst de Kerstnachtdienst. I´m dreaming of a white christmas is het thema.
Het heeft zich vastgezet in ons collectieve geheugen en we hopen er ieder jaar weer op. Een witte kerst. Wat is dat toch?
Hopen op iets dat nauwelijks of nooit plaatsvindt en voor veel plaatsen op deze aarde helemaal niet gebruikelijk is. Blijkbaar verbinden wij aan Kerst de kleur wit en heeft de enkele keer dat de aarde met een sneeuwlaag was bedekt op het Kerstfeest ons diep geraakt.
Ook dit jaar zijn de voorspellingen wat dat betreft niet goed, maar we blijven er van dromen. In ieder geval is het ons thema in de Kerstnachtdienst. Kunnen we daar de sfeer oproepen van een witte Kerst?
Na de dienst wordt er in ieder geval warme chocomel en glühwein verkocht voor het goede doel.
De dienst wordt geleid door ds. Wim Loosman en muzikale medewerking wordt verleend door het High Moor brass ensemble o.l.v. Martin Oosterwijk. De bezetting is: Willem Kerssies trompet , Erik van der Weerd Trompet , Martin Oosterwijk Tenor Trombone, Hans Oosterwijk Bas Trombone en Walraad van Dalen slagwerk.

Reageren is niet mogelijk