Koffiehuis 24/7 open

13 Jaar geleden is de stichting 24/7 begonnen door te gaan bidden voor een plek in de Hoofdstraat, met het oog op een gebedscafe te starten. We hadden heel sterk het idee dat dit op God’s hart lag, en nog steeds op zijn hart is om in Hoogeveen te doen.

Dat gebedscafe is er tot nu toe nog niet geweest, totdat er de afgelopen maanden allemaal verschillende puzzelstukjes op de plaats vielen. Op bijzondere wijze zijn we als 24/7 Hoogeveen huurders geworden van een pand aan de Hoofdstraat, waar we na al die jaren gebed nu dan eindelijk een cafe gaan beginnen. Woensdag 1 november is het Koffiehuis 24/7 geopend door wethouder Jeroen Westendorp, een cafe die de liefde voor koffie en voor Jezus combineert. Met een team baristas dat zorgt voor bijzonder goede koffie en een team dat paraat is voor persoonlijke aandacht en gebed willen we in Hoogeveen een baken van licht zijn.

Dit kunnen we echter niet alleen. We geloven in de kracht van gebed, en vragen daarom in eerste instantie om gebedssupport vanuit de kerken in Hoogeveen. Waar we aan beginnen is niet zomaar iets, en we zouden het heel fijn vinden als we worden gedragen in gebed in de aanloop naar de opening toe maar ook in de tijd dat we open zullen zijn.

Steun

Hiervoor zijn we op zoek naar financiële steun. Om dit hele project te kunnen bekostigen hebben we om in eerste instantie te kunnen starten 30 duizend euro nodig. In totaal kost het 115 duizend euro om het eerste hele jaar te kunnen draaien. Dit lijkt op een hele hap geld, maar we weten dat we de rijkste Vader in het heelal aan onze kant hebben staan! 

Reacties zijn gesloten.