Op zoek naar Judas in de Vredehorst

Op zondag 18 februari begint de veertigdagentijd. We starten met het project voor de kinderen, waarmee we stap voor stap naar het Paasfeest toeleven. Het draagt de titel ’Wie zorgt voor jou?‘ Uit de zorgkoffer komen verschillende symbolen die verwijzen naar het zorgen voor de ander en naar het Bijbelverhaal.

Deze zondag start in de Vredehorst ook de kaartverkoop van de musical ‘Op zoek naar Judas’. Later die week zij kaarten ook verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel ‘de Fakkel’.

Sinds voorjaar 2017 wordt er hard gewerkt aan een goede uitvoering van deze musical in het weekend van 23 tot 25 maart in onze kerk. In de dienst van 18 februari komt het koor enkele liederen uit de musical ten gehore brengen en besteden wij aandacht aan de figuur Judas in het lijdensverhaal. We gaan op zoek naar wie Judas nu werkelijk was. In de Kerkentrommel leest u in het hoofdstuk “Op zoek naar Judas” vraaggesprekken met de vier hoofdrolspelers van deze musical.

Lezingen: Handelingen 1: 15-17 , Marcus 14: 3-11 en Marcus 14: 43-46

Voorganger: ds. Wim Loosman Organist: Wim Oostenbrink

M.m.v. Musicalkoor, onder begeleiding van Walraad van Dalen (drums), Hans Hooijer (gitaar), Berthil Rundervoort (bas) en Wim Oostenbrink (piano)

Reageren is niet mogelijk