Palm palm Pasen, ei koerei…. 🎼

Zaterdag 1 april a.s. om 10.30 uur in de Vredehorst

Op zaterdagochtend 1 april a.s. gaan we met elkaar Palm Pasenstokken maken in de Vredehorst. We beginnen om 10.30 uur en zijn rond 12.00 uur klaar. Tijdens de kerkdienst van zondagmorgen 2 april mag je de stok naar binnen dragen. Dit is een laagdrempelige viering voor jong en oud, die start om 9.30 uur in de Vredehorst. De kinderen verzamelen om 9.20 uur bij de trap van de kelder. Na de dienst is er koffie, thee en limonade.
Doe je ook mee?
Neem zelf 2 stokken mee, die in het midden goed aan elkaar gemaakt zijn als een kruis. De lange stok is ongeveer 70 cm en de korte stok 45 cm. Wij zorgen voor de versiering, de haantjes en muziek. Alles om er een leuke ochtend van te maken. Na afloop bewaren we de versierde stokken in de kerk tot de volgende ochtend. Aan het begin van de dienst delen we de stokken weer uit zodat iedereen zijn eigen stok kan binnendragen.
Alle kinderen die op de basisschool zitten, zijn van harte welkom. Heb je een jonger broertje of zusje die mee wil doen, dat mag ook! Je ouders mogen helpen bij het versieren.
We vinden het fijn om vooraf te weten hoeveel kinderen meedoen.
Geef je op voor vrijdag 24 maart via: kind@pwgdeweide.nl
Groeten
De kindernevendienst

Reacties zijn gesloten.