Pop-upcampings voor gezinnen die het financieel zwaar hebben.

Ook dit jaar kunnen gezinnen, die rond de armoedegrens leven, gratis op vakantie op één van de drie pop-upcampings van Dabar*.

Vorig jaar is de IZB (vereniging voor zending in Nederland) dit nieuwe initiatief gestart: pop-upcampings voor gezinnen, die het financieel zwaar hebben en niet met elkaar op vakantie kunnen.
De gezinnen, die vorig jaar van dit initiatief gebruik hebben mogen maken, hebben het initiatief zeer gewaardeerd. Ze zijn echt tot rust gekomen en hebben een fijne week gehad. Ook kon op een praktische en toegankelijke manier iets van het evangelie gedeeld worden, zonder dat dit werd opgedrongen.

Kent u/ken jij gezinnen die graag op vakantie willen, maar dit niet kunnen betalen, omdat ze van een minimuminkomen moeten rondkomen? Dan kunt u hen van dit initiatief op de hoogte brengen zodat zij mogelijk ook op vakantie kunnen.
Om zoveel mogelijk gezinnen de gelegenheid te geven voor een vakantie op een pop-upcamping, kan een gezin zich eenmaal per 3 jaar inschrijven.

Zie bijgevoegde link voor meer informatie.

*Dabar: een organisatie, waarbinnen jongeren handen en voeten aan het evangelie geven, door recreatieprogramma’s te verzorgen op Nederlandse campings.

Reacties zijn gesloten.