Projectkoor in 1 dag met Maarten Wassink

Ook in het nieuwe seizoen zal The Choir Company o.l.v. Maarten Wassink het land weer in gaan en kan er weer volop worden meegezongen.

Op uitnodiging van Gospel Music Hoogeveen zijn ze op zondag 22 oktober te gast in de Vredehorst en nodigen ze enthousiaste zangers en zangeressen van harte uit om mee te komen zingen.
Tijdens een feestelijke zangdienst met koor, band en solisten zullen een selectie van hun Praise Community liederen aangevuld met bekende zangliederen worden gezongen.
Net als eerdere edities van deze “Sunday Celebrations’ zal het hele project op één dag plaats vinden. Iedereen die zich opgeeft krijgt een aantal weken van te voren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens is de start op 22 oktober om 14.00 uur om samen te repeteren en voor te bereiden voor de dienst die om 19.00 uur begint.
Tijdens het eerste deel van de middag is er een aparte koorrepetitie waarin alle noten worden doorgenomen en er wordt gewerkt aan de koorklank. Ondertussen wordt in de kerkzaal de apparatuur opgebouwd waarna de bandleden hun plek op het podium innemen en een sound check zullen doen. Na een korte pauze krijg je je plek op het podium toegewezen en nemen we de tijd om samen met de band door het programma te gaan.
Het is voor de Choir Company zeker niet de eerste keer dat ze in Hoogeveen te gast zijn. Ze zien er dan ook enorm naar uit om er samen weer een zeer bijzondere dag van te maken!

Meezingen?
Gebruik dan deze aanmeldlink: Sunday Celebration Hoogeveen

-Deelnamekosten bedragen € 12,50 p.p.
-Inschrijving sluit op 8 oktober.

Je bent van harte welkom!

Gospel Music Hoogeveen en Maarten Wassink namens The Choir Company

Reacties zijn gesloten.