Running Dinner

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar het kan weer! Het gezellige, jaarlijkse Running Dinner! Een maaltijd waarbij we in beweging komen en verschillende mensen ontmoeten.
Het voor-, hoofd- en nagerecht worden op verschillende adressen (bij gemeenteleden thuis) genuttigd. We starten om 17.00 uur gezamenlijk met een drankje en hapje in de Vredehorst.
Vervolgens stappen we op de fiets of in de auto en gaan we in groepjes van ongeveer 6 personen naar gastadressen voor het voorgerecht. Om 19.30 uur word je op een volgend adres verwacht voor het hoofdgerecht. Rond 21.00 uur wordt het diner afgesloten in de Vredehorst, waar een gevarieerd toetjesbuffet zal staan te wachten. Tijdens de maaltijd kan er aan de hand van vragen/stellingen gesproken worden over een thema. Maar vaak komen de goede verhalen al vanzelf op gang, waardoor we de gesprekskaarten helemaal niet nodig zijn.
Wij hopen dat u er bij zult zijn! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Mocht u graag mee willen doen, maar heeft u geen mogelijkheid om naar de verschillende adressen te gaan, meld dit dan even.

Wanneer: Zaterdag 28 januari 2023
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Vredehorst

Geef u snel op, vóór 14 januari!
Dit kan via de mail: ontmoetingen@pwgdeweide.nl
Telefonisch: 06-36432806 (Henriët Annen) of via het aanmeldingsformulier wat u in de kerk kunt vinden of in de wijkgids.
Ook graag even doorgeven of u eventueel een voor- of hoofdgerecht wilt verzorgen en of u een dieetwens (vegetarisch of i.v.m. gezondheid) heeft.

Jongeren vanaf een jaar of 12 zijn ook van harte welkom om mee te doen aan het Running Dinner. We zullen voor hen aparte jongerengroepen vormen. Dus trommel je vrienden op en doe mee!

Een hartelijke groet van team ontmoetingen,
Alida Jansen, Jacqueline Wolthers, Grietje Nijmeier en Henriët Annen

Reageren is niet mogelijk