Sparen voor je naaste.

Wie kent ze niet, de spaarpunten van Douwe Egberts? Hiermee kan gespaard worden voor allerlei koffie- en thee-gerelateerde zaken. Maar… je kunt ook sparen voor een ander, voor je naaste.
Met DE-punten kunnen we sparen voor verschillende goede doelen. Een mooie mogelijkheid om ons geloof op een hele makkelijke manier te vertalen naar daden.

Als diaconie hebben we als eerste doel gekozen voor Het Vergeten Kind. Er zijn in Nederland 100 000 kinderen, die zich vergeten voelen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Soms uit huis geplaatst omdat ze niet meer veilig waren.

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen door activiteiten te organiseren. Plezier en positieve aandacht laten deze kinderen even hun zorgen vergeten. Het zorgt voor contact, waar deze kinderen nogal eens eenzaam zijn en er worden positieve herinneringen gemaakt.
Daarnaast zet Het Vergeten Kind zich in voor betere zorg voor kwetsbare kinderen, opdat zij in een stabiele en liefdevolle omgeving kunnen opgroeien.

Met het schenken van DE-punten aan het Vergeten Kind dragen we bij aan een onvergetelijke dag voor deze kinderen. Iedere zomer en winter neemt deze organisatie kwetsbare kinderen mee naar de leukste pret- en dierenparken van Nederland met de “Heppie Tour”.

Achter in de kerk staat een duidelijk herkenbare box, waarin de DE-punten kunnen worden gedaan.
Verzoek om de DE-punten in een afgesloten envelop te doen, met daarop geschreven, hoeveel punten de envelop bevat. De diaconie zorgt dat deze op de juiste manier bij het betreffende goede doel van Douwe Egberts terecht komen.

Meer informatie is te vinden op de website van Douwe Egberts, onder spaarprogramma’s en schenken.

Reacties zijn gesloten.