The Passion 40daagse in Hoogeveen met het Passionkruis

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte donderdag is er een Passion 40daagse waarbij overal in Nederland kleine concerten en paaswaken worden gehouden. Ook de Vredehorst doet hier aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op 1 april 2023 is er in de Vredehorst een concert van Forever Worship, een Gospelkoor onder leiding van Bouke Sleurink. De afgelopen jaren hebben ze ondersteuning gegeven aan verschillende artiesten uit Nederland en het buitenland, zoals Kees Kraayenoord en Michael W. Smith.

Het concert heeft het thema van de The Passion: Uit liefde voor jou en begint om 19.30 uur. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via https://zingenindekerk.nl/evenementen/forever-worship-hoogeveen/ of na de kerkdienst op zondag in de Vredehorst. Toegang is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op dezelfde dag wordt er in winkelcentrum de Weide een paaswake gehouden rond het Passionkruis. Het lichtgevende kruis staat ’s middags midden in het winkelcentrum en wordt ’s avonds naar de kerk verplaatst. De paaswake is voor een moment van bezinning, een gesprek en het aansteken van een kaarsje. Daarnaast kun je er een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Dit alles onder het genot van iets lekkers en om samen bewust stil te staan bij de 40dagen tijd. De paaswake is vrij toegankelijk voor iedereen.

We hopen op veel belangstellingen en een geslaagd concert!

Datum: 1-4-2023
Locatie concert: de Vredehorst
Tijdstip concert: 19.30 uur
Toegang: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.
Informatie en kaarten: ga naar lees verder of kom op zondag na de kerkdienst in de Vredehorst.

Reacties zijn gesloten.