Uitzwaai moment Ds. Gauke Zijlstra op 19 november 2017

Afbeeldingsresultaat voor uitzwaaienVanaf 1 oktober 2017 is Ds. Gauke Zijlstra met vervroegd emeritaat gegaan. Na een intense periode van 20 jaar, heeft Gauke zijn sporen ruimschoots verdiend in Hoogeveen en daar willen wij als wijkgemeente en kerkenraad van de Protestantse Wijkgemeente de Weide uiteraard niet ongemerkt aan voorbij gaan.

Op zondag 19 november gaan wij Gauke op formele wijze uitzwaaien in de ochtenddienst o.l.v. Ds Wim Loosman. In deze reguliere dienst zullen Just4U en een speciale muzikale gast hun medewerking verlenen.

Vanaf 10:00 uur is er koffie, thee of ranja met iets lekkers. De aanvang van de dienst is 10:30 uur. In deze dienst is er geen ruimte voor toespraken.

Voor alle gemeenteleden en genodigden is er daarnaast een informeel gedeelte, in de vorm van een gezellige middag. Vanaf 14:00 uur is de Vredehorst de gastvrije plaats voor dit bijzondere samenzijn.
Diegenen die hier een inbreng voor hebben zoals een bijzondere herinnering, worden van harte uitgenodigd om dit te melden op onderstaand e-mailadres, zodat er een programma kan worden samengesteld. Het is de bedoeling dat deze middag eindigt rond de klok van 16:00 uur.

Tijdens deze middag willen wij Gauke en Thea een cadeau aanbieden namens onze wijkgemeente. Uw bijdrage hiervoor kan ik een enveloppe worden ingeleverd in de kerk vanaf 1 november. U mag het ook overmaken op het rekeningnummer van de wijk kas: Protestantse Gem. Hoogeveen op nummer NL 61 RABO 0379006863, o.v.v. Gauke.

Ondanks alle emoties die bij een dergelijke gang van zaken mee spelen, hopen wij op een onvergetelijke dienst en een gedenkwaardige middag. We weten zeker dat Gauke, Thea, kinderen en kleinkinderen uw aanwezigheid/ en of bijdrage zeer op prijs stellen.

Namens de Wijkkerkenraad van de Weide

Rein Hoornstra,
Email adres: rdhoornstra@gmail.com

Reageren is niet mogelijk