Wat nemen we mee deze maand ?

Hoewel we niet meer iets meenemen naar de kerk heeft onze actie nog wel deze naam, zowel in de appgroep als in de mail.

 

Na een zomerstop zijn we eind september weer gestart met de voedselbankactie rond de Vredehorst. In oktober hebben we elke week weer iets kunnen afleveren: 2 keer spitskool , mandarijnen, aardappelpuree,thee en een hoeveelheid luiers.

 

In oktober hebben we via een gemeentelid vanuit zijn werk € 90 ontvangen en die gelijk omgezet in spitskolen. Waarvoor nogmaals dank!

Voor de zomer waren er elke week ongeveer 80 klanten bij de voedselbank , intussen is dat opgelopen tot ruim 120. Dat betekent ook dat wij proberen om elke keer 125 stuks van elk product te kopen .Tot nu toe is dat gelukt!
 Dit alles is mogelijk door bijdragen vanuit de gemeente. Wilt u ook meedoen ? Dat kan door een bijdrage te storten op onderstaande rekening van de diaconie.

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden over wat er zoal gekocht wordt en wat er nodig is,
geef dan uw 06 nummer of e-mailadres door via het e-mailadres van de diaconie en zo krijgt u ongeveer één keer in de zes weken een bericht op de app of via de mail.

 

 

Wist u dat DE punten van grote waarde zijn ? Douwe Egberts levert voor gespaarde punten gratis pakken koffie aan de voedselbanken. Spaar ze en lever ze in in de collectezak of in bepaalde actieweken in de supermarkt.

Namens de wijkdiakenen, Willeke Uiterwijk Winkel
Diaconie Protestantse Gemeente Hoogeveen
inz. De Weide nr. NL47 RABO 0373712758
o.v.v. voedselbank
e-mailadres van de diaconie : diaconiepwgdeweide@gmail.com

Klik hier voor een artikel in de Hoogeveensche Courant over deze actie.

Reageren is niet mogelijk