Laat je horen

In aansluiting op het jaarthema van onze gemeente “laat je horen” neemt in deze rubriek een gemeentelid het woord.

Deze keer:

Rianne Kampman

Mijn naam is Rianne Kampman, vrouw van Mark, moeder van Merle en Mees.

U kent mij of mijn stem wellicht van de kinderdienst die twee keer in het jaar georganiseerd wordt. Daarnaast kent u mij misschien als juf (Rianne), ik denk ook echt dat ik zo vaker genoemd wordt dan enkel bij mijn voornaam.

Mijn passie voor het onderwijs en mijn geloof in God heeft mij gebracht bij de groep die twee kinderdiensten per jaar organiseren. Wát is dát leuk om te doen.

Nu wij een aantal jaar met elkaar op weg zijn, ervaren we dat een ieder in zijn of haar kracht staat en hierin verder groeit. Waar ik in de klas lekker gek doe met mijn kleuters, sta ik in de Vredehorst liever niet op de voorgrond. We doen allemaal iets wat bij ons past. Ik geniet van de voorbereidingen met deze leuke, gezellige en gedreven groep mensen.

Het organiseren van deze kinderdiensten is niet alleen leuk en waardevol, het brengt mij dichter bij de gemeente, de kerk én God. Dit jaar was dat natuurlijk wel lastiger met twee online diensten organiseren. Het liefst hadden we de kerk vol gehad met gemeenteleden. Toen dat niet haalbaar was, hebben we met Kerst alles uit te kast gehaald om er toch een bijzondere viering van te maken die we vanuit ons eigen huis samen konden beleven.

Wat waren wij dankbaar toen wij bij bijna 100 kinderen een bingopakketje rond mochten brengen.

Ik hoop dat we de volgende kinderdienst weer écht samen kunnen vieren of u te ontmoeten tijdens de andere diensten.
Tot die tijd wens ik u alles toe wat u nodig heeft om door te zetten in deze moeilijke tijd.

Reacties zijn gesloten.