Ontmoeten en leren

Er zijn in onze kerkgemeenschap veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten: voor leren, vieren, dienen en voor het onderlinge contact.

De Nazit

Soms blijft een kerkdienst of een preek langer hangen dan anders. Je kunt dan de behoefte hebben om er met anderen nog even over door te praten. Zondag 6 oktober is er na de ochtenddienst gelegenheid om in zaal 1 met elkaar in gesprek te gaan. We wisselen met elkaar van gedachten hoe het Goede Verhaal ons dagelijkse leven raakt. Wanneer de groep te groot is, maken we kleinere groepjes. Het is niet nodig je vooraf aan te melden.

Het Running Dinner

Zet een streep in je agenda: het Running Dinner komt er weer aan! Zaterdag 2 november 2019 is het zo ver. Het Running Dinner is een maaltijd waarbij we in beweging komen en mensen ontmoeten. Voor-, hoofd- en nagerecht worden op verschillende adressen (bij gemeenteleden thuis) genuttigd. We starten om 17.00 uur gezamenlijk met een eetlustopwekkend drankje en hapje in de Vredehorst. Daarna waaiert iedereen uit. Tijdens de maaltijd komen er vanzelf goede verhalen op tafel. Voor het gevarieerde toetjesbuffet komen we weer terug in de Vredehorst.

Jongeren vanaf een jaar of 12 zijn ook van harte welkom om mee te doen aan het Running Dinner. We gaan deze keer een of meer aparte jongerengroepen vormen. Dus trommel je vrienden op en doe mee!

Wanneer je gastheer of gastvrouw wilt zijn, geef dan bij het aanmelden aan of je een voorgerecht of een hoofdgerecht wilt maken. En je adres is ook handig. Wanneer je speciale dieet- of andere wensen hebt, horen we dat graag.

Aanmelden voor het Running Dinner kan tot 7 oktober 2019 via ontmoetingen@pwgdeweide.nl of via het aanmeldformulier in het Informatieboekje.

Team Ontmoetingen,

Grietje Nijmeijer, Alida Jansen en Jacqueline Wolthers

 

Reageren is niet mogelijk