Ontmoeten en leren

Ontmoetingen 2023-2024

Elkaar ontmoeten, tijd hebben voor een goed gesprek of samen iets doen. Dat vinden we belangrijk binnen de Protestantse Wijkgemeente De Weide, onze wijkgemeente rond de Vredehorst.

Voor het komende seizoen gaan wij als Team Ontmoetingen dan ook met veel plezier weer mooie Ontmoetingsmomenten opzetten. De ene keer staat verdieping op de voorgrond, de andere keer meer het samenzijn. En vaak loopt het in elkaar over.  We hopen dat het omzien naar en aandacht hebben voor elkaar hierdoor weer een impuls krijgt.  Want Kerk-zijn doe je/ben je niet alleen.

We hebben inmiddels 2 data geprikt voor mooie ontmoetingsmomenten. En er volgen er vast nog wel een paar. Je bent van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen!

 

  1. Pubquiz

Op vrijdag 10 november 2023 om 20.00 uur organiseren we weer een oergezellige Pubquiz in de ontmoetingsruimte van de Vredehorst. In teams van 4 personen, die willekeurig worden samengesteld, wordt de quiz gespeeld en wordt er fel gestreden om de eerste prijs. De quiz bestaat uit een zestal rondes van 10 vragen. Er zijn o.a. een muziekronde, een fotoronde en een bijbelkennisronde. De hapjes voor deze avond worden verzorgd, consumpties zijn voor eigen rekening. Een gezellige en strijdvolle avond voor alle jongeren vanaf 15 tot ca. 100 jaar!

Opgeven kan t/m donderdag 9 november door een mail te sturen (bij voorkeur) naar:

ontmoetingen@pwgdeweide.nl. Of telefonisch bij Henriët Annen: 06 36432806.

 

  1. Running Dinner

Veel mensen kijken er elk jaar naar uit: het Running Dinner. Dit seizoen gaan we het ook weer organiseren en wel op zaterdag 3 februari 2024. Het Running Dinner is een maaltijd waarbij we in beweging komen en verschillende mensen ontmoeten. Het voor-, hoofd- en nagerecht worden op verschillende adressen (bij gemeenteleden thuis) genuttigd. We starten om 17:00 uur gezamenlijk met een drankje en een hapje in de Vredehorst. Rond 18:00 uur gaan we in groepjes van ongeveer 6 personen naar gastadressen voor het voorgerecht. Om 19:30 uur word je op een volgend adres verwacht voor het hoofdgerecht. Rond 21:00 uur sluiten we het diner af in de Vredehorst, waar het gevarieerde toetjesbuffet zal staan te wachten.

Tijdens de maaltijd kan er gesproken worden naar aanleiding van ‘de vraag van de maand’, vanuit het jaarthema ‘Tijd voor een goed gesprek’. Maar vaak komen de goede gesprekken ook al vanzelf op gang.

Opgeven kan t/m vrijdag 12 januari door een mail te sturen (bij voorkeur) naar:

ontmoetingen@pwgdeweide.nl. Of telefonisch bij Henriët Annen: 06 36432806.

Reacties zijn gesloten.