Vacature

S C H A P E N    Z O E K E N    H E R D E R    (0,8 – 1.0 FTE)

Ja, je leest het goed. De schapen in (wijk) De Weide in Hoogeveen zoeken een herder!

Het beeld van schapen die een herder zoeken, verwijst allereerst naar het Bijbelse thema, dat zal duidelijk zijn. Een vleugje humor mag wat ons betreft best! Het beeld past daarnaast uitstekend bij onze kerk en bij de provincie Drenthe!

We zijn op zoek naar een predikant die ons wil voeden in het geloof! Iemand die vanuit de bijbel ons kan inspireren en een verbinding weet te leggen naar het leven van alledag. Die speciale aandacht heeft voor jongeren en jonge gezinnen omdat onze kerk er één is met een jeugdig perspectief. We zijn vernieuwend, maar verliezen tradities niet uit het oog.

Wil jij samenwerken met de aanwezige predikant en meedenken over de toekomst van de plaatselijke kerk? Ben jij een verbinder, kartrekker, pionier en motivator die niet bang is in De Weide natte voeten te krijgen? We stellen ons graag verder voor!

Lekker leven in De Weide

Wij zijn protestantse wijkgemeente De Weide. Op zondagochtend komen we in een modern kerkgebouw bij elkaar om te bezinnen, om God en elkaar te ontmoeten. We vinden eenheid in de basis, ons geloof in Jezus Christus. Vanuit Hem willen we leven, elkaar vergezellen op het levenspad en met beide benen in de wereld staan.

We hopen door verschillende vormen van vieringen een grote groep mensen aan te spreken. Jeugdactiviteiten, diaconaat en pastoraat maken deel uit van de andere gemeenteactiviteiten. 

Kun jij je thuis voelen in een actieve ‘weide’? Laat er dan geen gras over groeien! Kom naar onze mooie provincie Drenthe! We maken graag kennis!

Contactpersonen: (na 18.00 uur bereikbaar)

Bernhardus Annen, 06-23377609

Gea Kikkert, 06-46022299

Evelyn Volders, 06-23155064

Mailadres: beroepingscommissie@pwgdeweide.nl

Klik hier voor de profielschets

 

Klik hier voor de sfeerimpressie

 

Reacties zijn gesloten.