Omdat iedereen vakantie verdient!

Het Vakantiebureau biedt in samenwerking met RCN Vakantieparken ook in 2024 vakanties aan voor gezinnen op bijstandsniveau. Het Vakantiebureau maakt deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk; een stichting, die eraan wil bijdragen, dat niemand zich buitengesloten voelt.

Diaconieën en maatschappelijke organisaties kunnen van 1 t/m 29 februari 2024 gezinnen aanmelden, welke hiervoor in aanmerking komen. De gezinnen kunnen zelf een voorkeursperiode opgeven voor een vakantie in een bungalow, mobil home of safaritent op één van de RCN-parken in Nederland. Voorwaarde is, dat gezinnen nog niet eerder van dit aanbod gebruik hebben gemaakt.

Als diaconie hebben we de afgelopen jaren verschillende gezinnen voorgedragen, waarvan een aantal gezinnen ook daadwerkelijk zijn geselecteerd en hebben kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Wij dragen dit initiatief een zeer warm hart toe. Mocht u een gezin weten, dat hiervoor in aanmerking komt, vragen wij u, om een mail te sturen naar diaconiepwgdeweide@gmail.com . Als diaconie hebben wij geen invloed op de uiteindelijke beslissing van het Vakantiebureau, maar urgentie en volgorde van binnenkomst van de aanvragen spelen een rol bij de toewijzing door het Vakantiebureau.

Reacties zijn gesloten.