Club+

Ongeveer om de twee weken is er op zondagavond club+ voor jongeren die op de middelbare school zitten. Aan de hand van actuele thema’s ontdekken we hoe je kunt geloven in deze tijd. Wat kunnen we met de verhalen die in de bijbel staan? We doen leuke spellen passend bij het thema en hebben goede gesprekken. Heb je meer behoefte aan een diepgaander gesprek? Dan gaan we daar dit seizoen meer ruimte aan geven zodat je kunt kiezen wat meeste bij je past. We sluiten altijd af in de chill-modus (gezellig kletsen met chips en cola).

Op zondag avond starten we om 19:00 uur in de kelder van de Vredehorst! Je bent welkom om elke keer te komen óf een keer te komen kijken.
Via de app-groepen communiceren we met elkaar over het thema en over eventuele wijzigingen. Via de leiding kan je in deze app-groep komen.

De datums voor komend seizoen zijn:
[2024-2025]
* 29 september
* 13 oktober
* 10 november
* 24 november
* 8 december
* 22 december
* 5 januari
* 19 Januari
* 2 februari
* 2 maart
* 16 maart
* 30 maart
* 6 april

16+ groep
We hebben ook een 16+ groep. Een groep jongeren die graag wat dieper doorpraat over thema’s uit de bijbel. We komen bij elkaar op dezelfde avonden als de club+ gepland staat. Samen met de leiding gaan we in gesprek over actuele thema’s. Leuke ingewikkelde vragen uit de bijbel en toetsen we onze eigen mening aan de Bijbel. We delen persoonlijk hoe we in dingen staan, wat we vinden en wat we wel/niet doen. Kortom, een toffe gezellig avond met een groep jongeren die het leuk vindt om elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over God, geloof, kerk, het leven en onszelf.

Lijkt je het leuk om een keer te komen kijken? Kom gerust een keer langs! Je bent meer dan welkom!

 

Reacties zijn gesloten.