Catechese

Zit jij op het voortgezet onderwijs? Dan ben jij van harte welkom op catechisatie. Een keer in de twee weken komen de groepen 1 t/m 4 van het voortgezet onderwijs bij elkaar in de kelder van De Vredehorst. We doen dat op zondagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Na een gezellige inloop met wat drinken voor iedereen en tijd om even bij te kletsen starten we met een centrale opening waarin het thema van die avond kort wordt besproken. Daarna wordt de groep gesplitst in vier groepen en gaat iedereen met zijn eigen leeftijdsgenoten naar een eigen ruimte om daar verder te praten over het thema.

We maken gebruik van thema’s die we uit werkboekjes, gemaakt door verschillende kerkelijke organisaties binnen de PKN, halen. Hierbij proberen we bijbel en actualiteit aan elkaar te koppelen. We willen kinderen vanuit de bijbel en bijbelse personen en situaties handvatten geven die ze in hun dagelijkse leven kunnen gebruiken en toepassen.

Ben je 16+ of denk je erover om belijdeniscatechisatie te gaan doen, dan ben je van harte welkom op de zondagochtend na kerktijd. Een keer in de twee weken komt deze groep vanaf 11.00 uur samen onder leiding van dominee Loosman.

Ben jij nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of je opgeven, stuur dan even een mailtje naar catechesedeweide@outlook.com

Reacties zijn gesloten.