Clubwerk

Club is een van de jeugdactiviteiten van onze kerk. Ongeveer 1x per 14 dagen is er een clubavond in de kelder of een van de zalen van de Vredehorst. De meeste andere jongens en meiden van jouw leeftijd ken je vast wel van school, sport of kerk.

De clubavonden duren ongeveer een tot anderhalf uur. Eigenlijk véél te kort, want het is vaak erg gezellig!
Wat doen we nu op zo’n clubavond? Dat is heel verschillend; een spel, film, uitstapje of creatieve activiteit. Ook staan we even stil bij activiteiten uit het kerkelijk jaar. Maar lekker kletsen en een glaasje drinken horen er ook bij. Op sommige avonden mogen een paar van jullie zelf iets organiseren. Iedereen is welkom, je hoeft niet aangesloten te zijn bij een kerk. We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft en zichzelf mag zijn.

Kamp

Wie ooit op kamp geweest, die kijkt ieder jaar weer vooruit naar het volgende kamp. Wanneer mogen we weer? Op kamp gaan betekent namelijk bijzonder avonturen beleven. De nachtwandeling, het kussengevecht de bonte avond, ……… wie wil er nu niet mee op kamp. Vanaf dit jaar nodigen we alle kinderen uit. Dus niet alleen de kinderen, die met de clubs mee draaien.
Houd de aankondigen in de gaten!

Reageren is niet mogelijk