Jonge gezinnen

logo-vhyHet is niet makkelijk om je kinderen te helpen en voor te gaan in hun geloofsleven. Zij hebben veel vragen. Vragen die jezelf misschien ook wel hebt, of waarop je even geen goed antwoord weet.
Of ben je als ouders op zoek naar manieren om binnen de hectiek van het leven toch ruimte en tijd te vinden voor het geloof en de kerkgang. Binnen de gemeente willen we jonge gezinnen daarbij helpen. Dat willen we doen via pastorale zorg, het organiseren van bijeenkomsten en daarnaast is er aandacht voor gespreksgroepen. Niks zwaars, maar leren van elkaar en zo bemoedigd worden.

Daarnaast geloven we erin dat het belangrijk is om elkaar ook te ontmoeten naast de kerkdiensten en op die manier gemeente te zijn. Om mensen te ontmoeten, zo relaties te bouwen en samen leuke dingen te doen. Waardoor ook de kinderen elkaar ontmoeten en vriendjes en vriendinnetjes binnen de kerk krijgen. Dat is onder andere een van de doelen van de Vredehorst Young groep. Via hun Facebook pagina kom je meer over hen te weten en kun je zien wat er zoal georganiseerd wordt.

Reacties zijn gesloten.